.

.

ANTIFURT PIR COMPATIBIL STATII HAKUYO

Antifurt pescuit cu senzor de miscare compatibil cu toate statiile de avertizori Hakuyo.

Antifurtul de la Hakuyo prezinta filet pentru fixarea pe picheti si se monteaza in zona standului de pescuit atunci cand acesta nu este supravegheat si exista riscuri de furt. Poate supraveghea inclusiv masina sau locul unde se pastreaza pestele, in situatia in care acestea sunt la o distanta mai mare.
Antifurtul  este compatibil cu toate statiile de senzori Hakuyo. Introducerea pe statie se face ca si in cazul avertizorilor, iar semnalul sonor  dat de statie este distinct fata de cel al avertizorilor, avand sunet specific de alarma.
Antifurtul are posibilitatea  de a suna independent de statie, cu volum in 7 trepte, dar are si functia MUTE in care avertizarea este data numai de statia de pescuit.
Alarma suna 5 secunde la o activare a senzorului. Daca intrusul sta mai mult in perimetrul supravegheat, statia suna in continuare, cu intreruperi de cateva secunde.
Se poate folosi si in alte situatii in care este nevoie de a supraveghea anumite zone sau obiecte pe perioade mai scurte de timp, cand montarea unui sistem de alarma nu este posibila sau nu este rentabila.
Functia On/Off este pe butonul de volum si se activeaza prin apasarea prelungita a acestuia. 
Antifurtul este rezistent la umiditate si ploaie.
Se pot introduce mai multi avertizori antifurt pe aceeasi statie !


Antifurtul  pentru pescuit de la Hakuyo are o arie de acoperire cu un unghi de 150 grade si o lungime de pana la 8m.
Functioneaza cu 3 baterii AAA ( nu sunt incluse )
Distanta la care emite catre statie: 100m.
Dimensiuni carcasa: 6cm x 6cm x 3cm

Referinte specifice

related Products