.

Bun venit pe site-ul nostru !

Brandul Hakuyo a aparut pe piata de la noi incepand cu anul 2004.
Am colaborat in permanenta cu pescarii de top din tara si am tinut cont de parerea lor in alegerea sau conceperea produselor. Astfel articolele noastre sunt adaptate genurilor si cerintelor de pescuit autohtone.
Ne lucram produsele in fabrici ce deservesc liderii mondiali in domeniu. Astfel am putut garanta calitatea si totodata am obtinut preturi de producator. In acest fel Hakuyo a ajuns in topul brandurilor romanesti, fiind un nume des intalnit in sectorul articolelor de pescuit.
Am sprijinit pescuitul de competitie, locul de unde vin principalele idei in conceperea produselor noastre. Hakuyo este un sponsor constant pentru echipe participante la Campionatele Nationale de Pescuit la Crap .
Suntem initiatorii si sustinatorii concursurilor de casting - HAKUYO CASTING CUP - , intreceri cu caracter informativ legat de tehnici de aruncare, cat si notiuni practice despre calitatile lansetelor. Informatiile obtinute din aceste concursuri au fost benefice pentru pescari prin imbunatatirea stilului de aruncat si prin alegerea corecta a produselor, dar si pentru noi, ca firma producatoare, in ideea de a construi lansete cat mai bune pe categorii de pret sau putere. Astfel gama lansetelor MTX a ajuns in topul preferintelor pescarilor. Variantele MTX 11 , MTX 14 si MTX 14 SPOD au castigat toate cele trei categorii de aruncari din Concursul International de Casting 2013 , unde au participat multe brandurilor consacrate.
Majoritatea produselor noastre de top din categoriile : lansete , mulinete , avertizori , materiale PVA , suporturi , mincioage , ... , sunt folosite in competiile de crap , fapt ce denota calitatea articolelor. Au fost obtinute nu mai putin de 140 de podiumuri folosind lansete MTX. In acest sens am multumit concurentilor care au ridicat produsele noastre pe podiumurile competitiilor crapiste si am oferit premii substantiale prin "TOMBOLA HAKUYO" .
Nu ne oprim aici si vom fi tot timpul langa pescari. Suntem constienti de ajutorul pe care il primim prin comunicarea cu acestia si vom incerca intotdeauna sa ne revansam prin produse de calitate la cele mai mici preturi.

Va multumim pe aceasta cale pentru colaborare si pentru aprecierea produselor noastre !